Volgens veel mensen is het vandaag een dag die van levensbelang is, Het EK!, Maar ik ben een voetbal hater in hart en nieren. Het is niet voor niks dat ik nooit hoger dan een 6 heb gehaald voor gym… Ik zit nu (tijdens die wedstrijd) dus lekker achter mijn pc, de laatste stukjes van mijn site een beetje te updaten. Zoals je al wist draai ik Linux maar ook Windows, Ik heb eerst Windows XP gedraait maar ben terug gevallen op Windows 2000 omdat dit veel stabieler is en ook kwa veiligheid komt 2000 beter uit de bus dan XP. Hoewel ik Windows bijna alleen voor Diablo2 gebruik heb ik hem toch op de 120 GB schijf gezet en Linux op de 60 GB, Dit omdat Linux never meer dan iets van 20 GB zal gebruiken. En dan heb je het over extreme gevallen met 20 GB vol!! Ik heb nog eventjes Fedora 2 gedraait maar ben toch weer terug gegaan naar Debian. Op de Artikelen kun je mijn ervaringen met Fedora 2 lezen.