Al een tijdje ben ik bezig geweest met de voorbereidingen maar vandaag was het dan zover! De hosting kon online! op dit moment zijn wij reseller van Lycos. Heb je altijd al een site gewilt met een domein en ZONDER reclame? op een van de snelste netwerken in Europa? pak dan nu je kans! Wij bieden u unieke hosting paketten voor een lage prijs. Eindelijk bent u af van dingen als reclame, lange laadtijden, slechte service en een soms zelfs onbereikbare site, Lycos voorziet al tientallen jaren vele particulieren en bedrijven een excellente service op het gebied van domeinnamen hosting en een goede helpdesk.

Op dit moment host Lycos meer dan 6 miljoen websites! het bedrijf staat bekent om zijn betrouwbaarheid veiligheid en zijn jarenlange ervaring in alles wat met hosting en internettechnologie te maken heeft, er staan ruim 1500 server op een 622 Mbit per seconde lijn aangesloten en er worden maandelijk vanaf het lycos systeem meer dan 3 miljardd webpagina’s getoond! Om te voorkomen dat de servers onbereikbaar zijn wanneer er een stroomuitval is draaien er speciale stroomgenerators die ervoor zorgen dat, mocht, de stroom uitvallen dat de servers inclusief de sites dan nogsteeds zijn te bereiken. Ook is lycos verbonden met alle grote internet knooppunten van europa waardoor er overal een snelle verbinding mogelijk is.

Zeker weten dat uw site binnenkort online is? Klik dan hier om te bestellen!