De nieuwe layout is online! Met deze vernieuwde layout hopen we weer een tijdje vooruit te kunnen, De oude layout was moeilijk te onderhouden en was ook te klein geworden voor onze bezigheden. Ziehier een nieuwe layout! De oude site is compleet overgezet dus er is geen gegevensverlies. De webkeuring zal worden gestopt omdat ik simpel weg te weining tijd heb om er nog mee verder te gaan. Mischien dat JeroenPotze.nl hem nog overneemt maar dat moet ik dan eerst nog met hem overleggen. Deze maand gaat ook onze server online deze zal verschillende diensten aanbieden. Maar is nu nog even offline voor onderhoud. Het forum is zoals vanouds gewoon nog online, dus daar zijn ook geen aanpassingen gemaakt.

Nog even een vraag voor de designers onderons: wie wil er een logo voor onze site maken? Als beloning krijg je een forwarding adres naar je mailbox. Dus jouwnaam@daankragt.nl die naar je eigen al bestaande adres linkt. ook krijg je een Gmail account met 1 gigabyte opslagruimte!